Introductie

Team Topconsulenten streeft ernaar om de klanten het grootst mogelijke gemak te bieden om in contact te komen met de aangesloten consulenten. Om dit te bereiken hebben we een koppeling met telegram gemaakt, een native chat-applicatie beschikbaar voor alle gangbare apparaten.

Wat is Telegram?

Naast WhatsApp is Telegram een populaire chat-app. Een nadeel is dat het bij WhatsApp niet mogelijk is voor ontwikkelaars om handige oplossingen te bouwen welke zijn te koppelen aan de applicatie.

Telegram is hier juist uitstekend geschikt voor. De look-and-feel van deze apps zijn nagenoeg hetzelfde en erg gebruiksvriendelijk. Daarom heeft Team TopConsulenten gekozen om een koppeling te maken met de applicatie Telegram.

Telegram en TopConsulenten.nl

Als klant kunt u de applicatie gebruiken om te zien wie er online en bereikbaar zijn voor chat-sessies, u maakt de keuze voor een bepaalde consulent, begint de chat en zodra de consulent de sessie accepteert wordt de betaling gestart, niet eerder.
Tevens kunt u zien via de button "Wallet" hoeveel tegoed er aanwezig is in uw klanten account.

Hoe koppel je Telegram aan het klantenaccount?

Stap 1.

Installeer Telegram op je smartphone, Tablet of PC/Laptop, ga naar https://telegram.org/ om de laatste versie van Telegram te installeren.

Heb je Telegram al geinstalleerd? Ga dan verder naar stap 2.

Stap 2.

Open Telegram en zoek contact @Topconsulentenbot

Klik op @Topconsulentenbot

Klik op start en vervolgens verschijnt de link naar jouw accountpagina op Topconsulenten.nl, klik op die link, deze wordt geopend in de browser, je moet wel inloggen, daarna klik je op koppelen en klaar is Kees

Alternatief kun je ook met het apparaat waarop je Telegram gebruikt direkt naar jouw accountpagina gaan en dan op koppelen klikken, het wordt dan automatisch toegevoegd aan jouw Telegram-account

Hoe werkt het?

Eenmaal gekoppeld laat de bot het volgende zien: