Op Topconsulenten kun je chatten met consulenten als je een klanten-account hebt.

Je kunt een chat-sessie doen via de browser (Internet Explorer of Edge van Microsoft, Firefox van Mozilla Safari van Apple of Chrome van Google)

Er is ook de mogelijkheid om een chatsessie te doen via Telegram, dit wordt in een ander artikel uitgelegd.

Hieronder de uitleg om te chatten in de browser.

Op de profielpagina van de consulent van je keuze kun je zien of een consulent te bereiken is via Chat.

Wanneer de bezoeker is ingelogd tonen we direk ook de tijd die beschikbaar is om te chatten op basis van het wallet-tegoed in je account.

Klik op de button "Nu Chatten"

Er opent een chatvenster en er wordt contact gezocht met de consulent

Wanneer de consulent de chat heeft geaccepteerd begint de betaling, dus eerder maak je geen kosten!

Aan de rechterkant van het chat-venster wordt informatie getoond over het verloop van de chat-sessie, hier kun je zien hoeveel tijd er nog is en heb je de mogelijkheid om de chat te be-eindigen.

Na elke chatsessie is de sessie direkt te raadplegen in jouw klanten-account zodat je het op je gemak kunt nalezen.